İzmi̇rde Hüseyi̇n Akgün Ci̇nayeti̇yle İlgi̇li̇ 9 Gözaltı

Spread the love

İZMİR’İN BAYRAKLI İLÇESİNDE 28 YAŞINDAKİ HÜSEYİN AKGÜN’ÜN TABANCAYLA VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜĞÜ VE 2 KİŞİNİN DAHA YARALANDIĞI OLAYLA İLGİLİ ÇALIŞMA YÜRÜTEN POLİS, ASIL CİNAYET ZANLISI DAHİL TOPLAM 9 KİŞİYİ GÖZALTINA ALDI.

İzmi̇rde Hüseyi̇n Akgün Ci̇nayeti̇yle İlgi̇li̇ 9 Gözaltı
Yayınlama: 01.06.2024
A+
A-
Spread the love

İzmir’in Bayraklı ilçesinde 28 yaşındaki Hüseyin Akgün’ün tabancayla vurularak öldürüldüğü ve 2 kişinin daha yaralandığı olayla ilgili çalışma yürüten polis, cinayet zanlısı dahil toplam 9 kişiyi gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2’si tutuklandı.

Olay 22 Mayıs akşamı saat 20.00 sıralarında Orgeneral Nafiz Gürman Mahallesi Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, motosikletle yolda seyir halinde olan Hüseyin Akgün (28) ve H.A. (32) ile yoldan geçen 10 yaşındaki çocuk M.A.Ö., bir otomobilden açılan ateş sonucu yaralandı. Sırtına isabet eden mermilerle yaralanan Hüseyin Akgün kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. H.A. ve M.A.Ö. adlı çocuk ise olayı yaralı olarak atlattı.

Asıl faili Salihli’de yakalandı

Olayın hemen ardından şüpheli veya şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü cinayet Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameraları ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda iz sürdü. Olayın asıl faili olduğu ortaya çıkan E.K., (30) Manisa’nın Salihli ilçesinde saklanmış olduğu çiftlik evine yapılan operasyonda yakalandı. Diğer fail M.D. (27) ve faillere yardım ettikleri tespit edilen F.A.A. (45), A.A.(34), E.D. (29), G.A. (47), Y.U.(39), H.B. (54), ve T.G. (29) olmak üzere toplamda 9 şüpheli daha tespit edilerek gözaltına alındı. Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden E.K. (30) ve M.D. (27) tutuklanmış, 4 şüpheli adli kontrol ile, 3 şüpheli ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Olay anı kamerada

Öte yandan meydana gelen olayın güvenlik kamerası kayıtları da ortaya çıktı. Kayıtlarda 4 kişinin sokakta silahları kurcaladığı daha sonra hafif ticari bir otomobil içerisinden açılan kurşunlarla motosikletteki şehrin vurulduğu anlar yer aldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.