İzmi̇r Cumhuri̇yeti̇n 100Üncü Yıl Kutlamalarına Hazırlanıyor

Spread the love

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN CUMHURİYET BAYRAMI’NIN 100’ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜ KUTLAMALARI İÇİN HUMMALI BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR. KENTİN CADDE VE SOKAKLARINDA 35 BİN METREKARELİK ALAN BAYRAKLARLA KAPLANDI. 85 BİN BAYRAKLA BİRLİKTE İZMİR GELİNCİK TARLASINA DÖNDÜ.

İzmi̇r Cumhuri̇yeti̇n 100Üncü Yıl Kutlamalarına Hazırlanıyor
Yayınlama: 14.10.2023
A+
A-
Spread the love

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Bayramı’nın 100’üncü yıl dönümü kutlamaları için hummalı bir çalışma yürütülüyor. Kentin cadde ve sokaklarında 35 bin metrekarelik alan bayraklarla kaplandı. 85 bin bayrakla birlikte İzmir gelincik tarlasına döndü.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet’in 100’üncü yılını büyük bir coşkuyla kutlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Kentin sokak, cadde ve meydanları bayraklarla donatılırken, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet binaları da bayrama hazırlanıyor. Kültürpark’ta faaliyet gösteren birimler Türk Bayrağı ve Atatürk fotoğraflarıyla süslendi. İzmir genelinde 35 bin metrekarelik alan bayraklarla kaplandı. Süsleme çalışmalarında 85 bin bayrak kullanıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.