İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı gözaltında

ÇANAKKALE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇLARLA MÜCADELE (KOM) ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE ÇANAKKALE CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞININ KOORDİNESİNDE İYİ PARTİLİ GÖKÇEADA BELEDİYESİNE YOLSUZLUK VE RÜŞVET OPERASYONU DÜZENLENDİ. OPERASYONDA İYİ PARTİLİ GÖKÇEADA BELEDİYE BAŞKANI ÜNAL ÇETİN İLE 4 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI.

İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı gözaltında
resim yükle
Yayınlama: 31.01.2023
A+
A-

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde İYİ Partili Gökçeada Belediyesine yolsuzluk ve rüşvet operasyonu düzenlendi. Operasyonda İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin ile 4 şüpheli gözaltına alındı.

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince İYİ Partili Gökçeada Belediyesine yolsuzluk ve rüşvet operasyonu düzenlendi. Operasyonda İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, Belediye İmar Müdürü S.D. ile E.B., R.G., B.B. gözaltına alındı.

resim yükle

resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.