İyi̇ Parti̇ İstanbul Mi̇lletveki̇li̇ Seyi̇than İzsi̇z, Parti̇si̇nden İsti̇fa Etti̇

Spread the love

İYİ PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ SEYİTHAN İZSİZ, PARTİNİN KURULUŞ AMACINDAN VE İLKELERİNDEN UZAKLAŞTIĞINI İLERİ SÜREREK PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİĞİNİ DUYURDU.

İyi̇ Parti̇ İstanbul Mi̇lletveki̇li̇ Seyi̇than İzsi̇z, Parti̇si̇nden İsti̇fa Etti̇
Yayınlama: 14.06.2024
A+
A-
Spread the love

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, partinin kuruluş amacından ve ilkelerinden uzaklaştığını ileri sürerek partisinden istifa ettiğini duyurdu.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, partisinden istifa etti. İzsiz, partinin kuruluş amacından ve ilkelerinden uzaklaştığını ileri sürdü. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, istifasına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Merkez sağa yeni bir anlayış ve heyecan getirmek üzere kurulan ve bizim de bu boşluğu doldurmak amacıyla dahil olduğumuz İYİ Parti’nin kuruluş amacı ve ilkelerinden uzaklaşması, genel seçim süreci, genel seçim sonrasında yapılan kongre; yerel seçim süreci ve sonrasındaki yapılanmanın partiyi varoluş amacından kopardığını, sözümün, tavrımın ve ilkelerimin partiyle artık bağdaşmadığını üzüntüyle ifade etmek isterim.”

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.