İsteks Sanayi̇ Si̇tesi̇nde 3 Katlı İş Yeri̇nde Çıkan Yangın Pani̇ğe Neden Oldu

Spread the love

BAŞAKŞEHİR’DE BULUNAN İSTEKS SANAYİ SİTESİ İÇERİSİNDEKİ 3 KATLI İŞYERİNİN ÇATI KATINDA HENÜZ BİLİNMEYEN BİR NEDENLE YANGIN ÇIKTI. ÇIKAN YANGIN KISA SÜREDE İTFAİYE EKİPLERİ TARAFINDAN SÖNDÜRÜLÜRKEN İŞ YERİ HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ.

İsteks Sanayi̇ Si̇tesi̇nde 3 Katlı İş Yeri̇nde Çıkan Yangın Pani̇ğe Neden Oldu
Yayınlama: 22.05.2024
A+
A-
Spread the love

Başakşehir’de bulunan İSTEKS Sanayi Sitesi içerisindeki 3 katlı işyerinin çatı katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çıkan yangın kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken iş yeri havadan görüntülendi.

Yangın, bugün saat 15.00 sıralarında Başakşehir’de bulunan İSTEKS Sanayi Sitesi içerisindeki 3 katlı binanın çatı katında henüz bilinmeyen bir nedenle çıktı. Alev ve dumanları gören vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Polis ekipleri yangın yeri ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Yanan işyeri ve ekiplerin soğutma çalışması dron ile havadan görüntülendi. Yangında herhangi bir yaralanma veya can kaybı olmazken çıkan yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.