İstanbulda Lgs Heyecanı Başladı

Spread the love

TÜRKİYE GENELİNDE 1 MİLYONDAN FAZLA ÖĞRENCİNİN TER DÖKECEĞİ LİSELERE GEÇİŞ SİSTEMİ (LGS) MERKEZİ SINAVI SAAT 09.30’DA BAŞLADI. İSTANBUL’DA DA ON BİNLERCE ÖĞRENCİ SABAH ERKEN SAATLERDE SINAVA GİRMEK İÇİN OKULLARA KOŞTU. VELİLER İSE OKUL ÖNÜNDE HEYECANLA ÇOCUKLARININ SINAVDAN ÇIKMASINI BEKLEDİ.

İstanbulda Lgs Heyecanı Başladı
Yayınlama: 02.06.2024
A+
A-
Spread the love

Türkiye genelinde 1 milyondan fazla öğrencinin ter dökeceği Liselere Geçiş Sistemi (LGS) merkezi sınavı saat 09.30’da başladı. İstanbul’da da on binlerce öğrenci sabah erken saatlerde sınava girmek için okullara koştu. Veliler ise okul önünde heyecanla çocuklarının sınavdan çıkmasını bekledi.

Türkiye genelinde 1 milyonu aşkın öğrencinin ter dökeceği LGS heyecanı saat 09.30’da başladı. İstanbul’da sınavın gerçekleştirildiği okullardan biri olan Beşiktaş Ali Yakın Ortaokulu’na gelen öğrenci ve velilerin büyük heyecan yaşadığı görüldü. On binlerce öğrenci sabah erken saatlerde sınava girmek için okullara koştu. Veliler ise okul önünde çocuklarının sınavdan çıkmasını bekledi.

“Veliler olarak heyecanlıyız”

Öğrencisini sınava getiren velilerden Fatih Halaç, “Sınav heyecanı var. Bir sene çocuğumuz sınava hazırlandıktan sonra sınava girdi. Veliler olarak heyecanlıyız. Sınava güzel çalıştı, inşallah emeğinin karşılığını alır. Burada bütün öğrencilerimize de başarılar diliyorum” dedi.

“Ben daha çok heyecanlıyım”

Veli Aynur Gencer ise, “Çok heyecanlıyım. Durmadan ağlıyorum, ben daha çok heyecanlıyım. Sınava iyi hazırlandı, inşallah iyi geçer o da çok heyecanlıydım” şeklinde konuştu.

“Başarılar diliyorum”

Diğer bir veli Ali Gencer ise, “Spor hocası olmak istiyor ama lise tercihinde gazeteciliği seçecek. Başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.