İstanbul Vali̇li̇ği̇nden Sarı Kodlu Uyarı

Spread the love

İSTANBUL VALİLİĞİNDEN YAPILAN AÇIKLAMADA KENTTE ÇOK KUVVETLİ SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENDİĞİ YÖNÜNDE UYARIDA BULUNULDU. VALİLİK, ‘SARI’ KODLU OLARAK VERİLEN UYARIDA ETKİLİ OLACAK OLAN KUVVETLİ YAĞIŞLARA KARŞI DİKKATLİ OLUNMASI İSTENİLDİ.

İstanbul Vali̇li̇ği̇nden Sarı Kodlu Uyarı
Yayınlama: 30.09.2023
A+
A-
Spread the love

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada kentte çok kuvvetli sağanak yağış beklendiği yönünde uyarıda bulunuldu. Valilik, ‘Sarı’ kodlu olarak verilen uyarıda etkili olacak olan kuvvetli yağışlara karşı dikkatli olunması istenildi.

İstanbul Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada kent için sarı kodlu uyarıda bulunularak, ” Yağışların (Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren Pazar akşam saatlerine kadar İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova ile Tekirdağ’ın doğusunda yerel olarak kuvvetli ve çok kuvvetli (21-75) olması beklendiğinden yaşanabilecek sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.