İstanbul Havali̇manı En Fazla Yolcu Artışının Gerçekleşti̇ği̇ Havali̇manı Oldu

Spread the love

İSTANBUL HAVALİMANI 2024 YILI NİSAN AYINDA, 2019 NİSAN DÖNEMİNE GÖRE YOLCU SAYISINDA EN FAZLA ARTIŞIN GERÇEKLEŞTİĞİ HAVALİMANI OLDU.

İstanbul Havali̇manı En Fazla Yolcu Artışının Gerçekleşti̇ği̇ Havali̇manı Oldu
Yayınlama: 06.06.2024
A+
A-
Spread the love

İstanbul Havalimanı 2024 yılı Nisan ayında, 2019 Nisan dönemine göre yolcu sayısında en fazla artışın gerçekleştiği havalimanı oldu.

Avrupa Uluslararası Havalimanları Konseyi (ACI Europe) rakamlarına göre, İstanbul Havalimanı, 2024 yılı Nisan ayında, 2019 Nisan dönemine göre yolcu sayısında en fazla artışın gerçekleştiği havalimanı oldu. Gelişmeyi İGA İstanbul Havalimanı CEO’su Selahattin Bilgen sosyal medya hesabından şöyle duyurdu:

“Havalimanımız, Nisan 2019’a göre Nisan 2024’te yolcu sayısında en fazla artış yaşanan havalimanı oldu. Bu önemli başarıda emeği geçen tüm paydaşlarımıza, ekibimize ve bizi tercih eden yolcularımıza teşekkür ediyorum. Herkese emniyetli uçuşlar diliyorum. Birlikte daha nice başarılara imza atmak dileğiyle.”

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.