Isparta 6. Ki̇tap Fuarı Devam Edi̇yor

Spread the love

ISPARTA BELEDİYESİ TARAFINDAN GÖKKUBBE FUAR VE KONGRE MERKEZİNDE BU YIL 6’NCISI DÜZENLENEN KİTAP FUARI, VATANDAŞLAR VE ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR. KİTAPSEVERLER, EDEBİYATTAN BİLİM KİTAPLARINA, ÇOCUK KİTAPLARINDAN TARİH ESERLERİNE KADAR BİRÇOK FARKLI TÜRDE KİTAP BULMA FIRSATI BULUYOR.

Isparta 6. Ki̇tap Fuarı Devam Edi̇yor
Yayınlama: 26.10.2023
A+
A-
Spread the love

Isparta Belediyesi tarafından Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde bu yıl 6’ncısı düzenlenen kitap fuarı, vatandaşlar ve öğrencilerden yoğun ilgi görüyor. Kitapseverler, edebiyattan bilim kitaplarına, çocuk kitaplarından tarih eserlerine kadar birçok farklı türde kitap bulma fırsatı buluyor.

Isparta Belediyesi’nin ‘Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yılında’ teması ve ‘Kitaplar Gül Açıyor’ sloganıyla düzenlediği 6. Kitap Fuarı Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde devam ediyor. 20 Ekim Cuma günü kapılarını açan kitap fuarı, vatandaşlar ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi görüyor. Fuar, kitapseverlere geniş bir yelpaze sunarak farklı türlerdeki kitapları keşfetme imkanı sağlıyor. Kitapseverler, edebiyattan bilim kitaplarına, çocuk kitaplarından tarih eserlerine kadar birçok farklı türde kitap bulma fırsatı buluyor.

6. Kitap Fuarı, öğrencilere kitapları daha yakından tanıma ve okuma alışkanlığı kazanma fırsatı sunarken, söyleşi gibi farklı etkinliklere katılma imkanı sağlıyor.

Fuarda Isparta Belediyesi standı da yoğun ilgi görüyor. Stantta öğrenciler çeşitli etkinliklere katılırken, Geri Dönüşüm Atölyesi’nin ürünleri de vatandaşların ve öğrencilerin ilgisini çekiyor.

6. Kitap Fuarı’nı ziyaret eden öğrenciler fuarı çok beğendiklerini belirterek, fuar aracılığıyla kendilerini kitaplarla buluşturan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Öğrenciler, “Kitap fuarını çok beğendik. Aradığımız kitapları burada bulabildik. Isparta Belediyesine teşekkür ederiz” dediler.

29 Ekim’e kadar açık kalacak olan kitap fuarı 10.00 ile 20.00 saatleri arasında kitapseverler tarafından ziyaret edilebiliyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.