İş yerlerine ruhsat denetimi

CANİK BELEDİYESİ, RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ İLÇEDE FAALİYET GÖSTEREN İŞLETMELERE YÖNELİK DENETİMLERİNİ KESİNTİSİZ BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYOR. EKİPLER, İLÇE GENELİNDE FAALİYET GÖSTEREN İŞLETMELERİ BELİRLENEN PROGRAM DÂHİLİNDE DÜZENLİ OLARAK KONTROL EDEREK, İŞ YERİ AÇMA VE ÇALIŞMA RUHSATINI VE İŞLETMENİN TİCARİ FAALİYETLERİNİN RUHSATA UYGUNLUĞUNU DENETLİYOR. CANİK BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, İŞ YERİ AÇMA VE ÇALIŞMA RUHSATINI YENİ ALAN VATANDAŞLARI İŞ YERLERİNDE ZİYARET EDEREK RUHSATLARINI TAKDİM EDİYOR.

İş yerlerine ruhsat denetimi
resim yükle
Yayınlama: 27.02.2023
A+
A-

Samsun’un Canik Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri ilçede faaliyet gösteren iş yerlerini denetledi.

Canik Belediyesi, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri ilçede faaliyet gösteren işletmelere yönelik denetimlerini kesintisiz bir şekilde sürdürüyor. Ekipler, ilçe genelinde faaliyet gösteren işletmeleri belirlenen program dâhilinde düzenli olarak kontrol ederek, iş yeri açma ve çalışma ruhsatını ve işletmenin ticari faaliyetlerinin ruhsata uygunluğunu denetliyor. Canik Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri, iş yeri açma ve çalışma ruhsatını yeni alan vatandaşları iş yerlerinde ziyaret ederek ruhsatlarını takdim ediyor.

resim yükle

Ticari faaliyetlerin uygunluğu denetleniyor

Canik Belediyesi, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri ilçede faaliyet gösteren işletmelere yönelik denetimlerini titizlikle gerçekleştiriyor. İlçedeki işletmeleri belirlenen program dâhilinde düzenli olarak kontrol eden ekipler, işletmelerin iş yeri açma ve çalışma ruhsatını ve işletmelerin gösterdiği ticari faaliyetlerin ruhsata uygunluğunu denetliyor. İş yeri açma ve çalışma ruhsatı bulunmayan veya ruhsatlarını güncellemeyen işletme sahiplerine ekipler tarafından gerekli bilgilendirmeler yapılıyor.

Ruhsatlar iş yerlerinde takdim ediliyor

Canik Belediyesi, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri, gerekli şartları yerine getirerek iş yeri açma ve çalışma ruhsatı alan vatandaşları işletmelerinde ziyaret ediyor. İşletme sahiplerine hayırlı ve bereketli kazançlar dileyen ekipler, iş yeri açma ve çalışma ruhsatını işletme sahiplerine takdim ediyor.

resim yükle
resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.