Invamedden Çalışanlarına Ve Ai̇leleri̇ne Tam Kapsamlı Sağlık Si̇gortası

Spread the love

ULUSLARARASI TIBBİ CİHAZ ÜRETİMİ YAPAN INVAMED, ÇALIŞANLARININ VE AİLELERİNİN SAĞLIĞINA VERDİĞİ ÖNEMİ VURGULUYOR. BU AMAÇLA, ŞİRKET, BUPA ACIBADEM SAĞLIK SİGORTASI İLE YAPTIĞI İŞ BİRLİĞİ SONUCUNDA TÜM ÇALIŞANLARINA VE AİLELERİNE TAM KAPSAMLI BİR SAĞLIK SİGORTASI SUNDUĞUNU DUYURDU.

Invamedden Çalışanlarına Ve Ai̇leleri̇ne Tam Kapsamlı Sağlık Si̇gortası
Yayınlama: 28.09.2023
A+
A-
Spread the love

Uluslararası tıbbi cihaz üretimi yapan INVAMED, Bupa ACIBADEM Sağlık Sigortası ile yaptığı iş birliğiyle tüm çalışanlarına ve ailelerine tam kapsamlı sağlık sigortası sunduğunu duyurdu.

INVAMED İnsan Kaynakları Direktörlüğü, konu hakkında yaptığı açıklamada, “Uluslararası tıbbi cihaz sektöründe öncü bir rol üstlenirken, çalışanlarımızın ve ailelerinin sağlığını göz ardı etmeyerek, onlara hak ettikleri güvenceyi sunmayı amaçladık. Bu amacımıza ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Bu yeni iş birliği şirketin çalışanlarına ve ailelerine sunduğu avantajlarla birlikte şirketin kurumsal sosyal sorumluluk bilincini de yansıtıyor. Tam Kapsamlı Sağlık sigortası ile çalışanların hem fiziksel hem de zihinsel olarak daha iyi bir yaşam kalitesine ulaşmalarını hedefliyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.