Ingden Yeni̇ Reklam Fi̇lmi̇

Spread the love

ING TÜRKİYE, EZGİ MOLA’NIN YER ALDIĞI VE “ING ARTIK TAMAMEN DİJİTAL” SÖYLEMİNİN ÖNE ÇIKTIĞI YENİ REKLAM FİLMİNİ YAYINLADI. ‘ING FARKI’NIN VURGULANDIĞI FİLMDE, BANKANIN MARKA YÜZÜ EZGİ MOLA İKİ FARKLI KARAKTERİ CANLANDIRIYOR.

Ingden Yeni̇ Reklam Fi̇lmi̇
Yayınlama: 15.05.2024
A+
A-
Spread the love

ING Türkiye, Ezgi Mola’nın yer aldığı ve “ING artık tamamen dijital” söyleminin öne çıktığı yeni reklam filmini yayınladı. ‘ING farkı’nın vurgulandığı filmde, bankanın marka yüzü Ezgi Mola iki farklı karakteri canlandırıyor.

Dijital yapısı ve zahmetsiz bankacılık anlayışı ile müşterilerinin hayatlarını kolaylaştıran ve yenilikçi marka duruşunu daha da güçlendiren ING Türkiye, yeni iletişim platformunu tanıttığı ve “ING artık tamamen dijital” söyleminin öne çıktığı reklam filmini yayınladı.

“ING farkı”nın vurgulandığı filmde, bankanın marka yüzü Ezgi Mola iki farklı karakteri canlandırıyor. ING’li Ezgi ve ING’li olmayan Ezgi karakterlerinin karşılıklı konuşmaları üzerinden ilerleyen eğlenceli filmde, Cebimdeki Danışman hizmeti sayesinde ING’lilerin şubeye gitmeye gerek kalmadan ING Mobil üzerinden kredi, yatırım, mevduat gibi konularda bir bankacı ile gece gündüz görüntülü görüşerek bankacılık işlemlerini kolay ve zahmetsiz bir şekilde gerçekleştirebileceğine vurgu yapılıyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.