İnegölde 19 Mayıs Coşkusu Sürüyor

Spread the love

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMININ 105’İNCİ YIL DÖNÜMÜ İNEGÖL’DE DÜZENLENEN TÖRENLERLE COŞKUYLA KUTLANDI.

İnegölde 19 Mayıs Coşkusu Sürüyor
Yayınlama: 19.05.2024
A+
A-
Spread the love

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 105’inci yıl dönümü İnegöl’de düzenlenen törenlerle coşkuyla devam ediyor.

Milli Mücadelenin 105’inci yılının kutlandığı bu yıl, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları İnegöl’de 3 gün önce başladı. Cuma başlayan çeşitli etkinlikler, 19 Mayıs Pazar sabahı düzenlenen resmi törenlerle devam etti. İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü çelenginin anıta sunulmasıyla başlayan tören, öğrencilerin yapmış olduğu gösterilerle devam etti. İnegöl Belediyesi Halk Dansları ekibinin yöresel danslarıyla devam eden programı salonda bulunan öğrenciler ve vatandaşlar ilgiyle takip etti.

Kutlama töreninin sonunda 19 Mayıs ve Gençlik konulu spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaları takdim edildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.