İlçemi̇zden Yeti̇şenler Etki̇nli̇ği̇

Spread the love

VEZİRKÖPRÜ BELEDİYESİ KÜLTÜR MERKEZİ KONFERANS SALONU’NDA, İLÇE MERKEZİNDEKİ OKULLARDA ÖĞRENİM GÖREN ORTAOKUL VE LİSE ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELEN GÜLŞEN, ÖĞRENİM YILLARINI VE MESLEKİ HAYATINDAN ANEKDOTLAR ANLATARAK, DOĞRU MESLEK SEÇİMİNİN ÖNEMİNE VURGU YAPTI. ÖĞRENCİLİK VE İŞ HAYATINDA YAŞADIĞI SÜREÇLERLE İLGİLİ ANILAR ÖĞRENCİLERİN BÜYÜK BEĞENİSİNİ TOPLADI.

İlçemi̇zden Yeti̇şenler Etki̇nli̇ği̇
Yayınlama: 20.05.2024
A+
A-
Spread the love

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Murat Gülşen, Vezirköprü Kaymakamlığı tarafından yürütülen “İlçemizden Yetişenler” projesi kapsamında öğrencilerle buluştu.

Vezirköprü Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda, ilçe merkezindeki okullarda öğrenim gören ortaokul ve lise öğrencileriyle bir araya gelen Gülşen, öğrenim yıllarını ve mesleki hayatından anekdotlar anlatarak, doğru meslek seçiminin önemine vurgu yaptı. Öğrencilik ve iş hayatında yaşadığı süreçlerle ilgili anılar öğrencilerin büyük beğenisini topladı.

Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya, günün anısına Daire Başkanı Murat Gülşen’e plaket takdim etti.

Programa, Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Kınay, Milli Eğitim Müdürü Resul Özata, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyar, Fazıl Ahmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Kani Yılmaz, okul yöneticileri ve öğretmenler de katıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.