İl Müftülüğü Engelli̇lere Dokunmak İçi̇n İşaret Di̇li̇ Kursu Verdi̇

Spread the love

ESKİŞEHİR İL MÜFTÜLÜĞÜ ENGELLİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ TARAFINDAN İL GENELİNDE PERSONELE YÖNELİK 3. KEZ DÜZENLENEN TÜRK İŞARET DİLİ KURSU’NDA 12 KURSİYER BELGE ALDI.

İl Müftülüğü Engelli̇lere Dokunmak İçi̇n İşaret Di̇li̇ Kursu Verdi̇
Yayınlama: 12.05.2024
A+
A-
Spread the love

Eskişehir İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü tarafından il genelinde personele yönelik 3. kez düzenlenen Türk İşaret Dili Kursu’nda kursiyerler belge aldı.

Kurs, Eskişehir İl Müftülüğü ve Odunpazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü koordinasyonunda Odunpazarı İlçe Müftülüğü Hamamyolu Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere İl Müftüsü Bekir Gerek katılım belgelerini verdi.

Gerek, yaptığı açıklamada, engellilerle iletişimi artırmak ve daha iyi hizmet verebilmek amacıyla düzenlenen kursun önemini vurguladı. Kursa katılan personellerin göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür eden Gerek, bu tür kursların bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

Kurs süresince kursiyerlere Türk İşaret Dili’nin temel kuralları ve el alfabesi öğretilirken, Kursiyerler günlük hayatta kullanılan kelime ve cümleleri de öğrendi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.