İKAF’23 fuarında TOGG’a öğrencilerden yoğun ilgi

Spread the love

CUMHURBAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI OFİSİ (CBİKO) KOORDİNASYONUNDA, ANADOLU ÜNİVERSİTESİNİN EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞEN İÇ ANADOLU KARİYER FUARI’NDA (İKAF’23) SERGİLENEN TOGG, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN YOĞUN BİR İLGİ GÖRDÜ.

İKAF’23 fuarında TOGG’a öğrencilerden yoğun ilgi
Yayınlama: 04.05.2023
A+
A-
Spread the love

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda, Anadolu Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleşen İç Anadolu Kariyer Fuarı’nda (İKAF’23) sergilenen TOGG, üniversite öğrencilerinden yoğun bir ilgi gördü.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda, Anadolu Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleşen İç Anadolu Kariyer Fuarı (İKAF’23) Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü’nde başladı. Fuara Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye Otomobil Girişim Grubu’nun ürettiği elektrikli otomobil TOGG ile katılım sağladı. Yerli ve milli elektrikli otomobile fuara gelen vatandaşlar, üniversitede okuyan öğrenciler ve öğretim görevlileri yoğun bir ilgi gösterdi. Togg’u yakından inceleme fırsatı yakalayan öğrenciler otomobilin fotoğraflarını da çekti. Vatandaşlar ve öğrenciler elektrikli aracın iç ve dış bölgesini detaylı bir şekilde inceledi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.