İhti̇yaç Sahi̇pleri̇ne Beledi̇ye Ulaştıracak

Spread the love

DÜZCE BELEDİYESİ, BU KURBAN BAYRAMINDA DA KURBAN İBADETİNİ YERİNE GETİREN VATANDAŞLARIN HAYIRLARINI SOSYO-EKONOMİK DURUMU ÖNCEDEN TESPİT EDİLEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRACAK.

İhti̇yaç Sahi̇pleri̇ne Beledi̇ye Ulaştıracak
Yayınlama: 12.06.2024
A+
A-
Spread the love

Düzce Belediyesi, bu Kurban Bayramında da kurban ibadetini yerine getiren vatandaşların hayırlarını sosyo-ekonomik durumu önceden tespit edilen ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

Vatandaşlar tarafından Kurban Bayramında kesilen kurban etleri, Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Müdürlük tarafından yapılan planlama çerçevesinde sosyo-ekonomik durumları değerlendirilerek incelemesi yapılan ve kurumsal yardımlardan faydalanan vatandaşlara yönelik gerçekleştirilecek kurban eti dağıtımı ile hayırseverler ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında köprü vazifesi görülecek.

Bayramın 1. ve 2. günü 0 538 015 94 77 numaralı telefon üzerinden müdürlükle irtibata geçen vatandaşların adreslerinden parçalanmış kurban etleri alınarak ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar ulaştırılacak.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.