Iğdır’da Polis Haftası’nda şehitler için mevlit okutuldu

IĞDIR’DA POLİS HAFTASI’NDA ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTULDU TÜRK POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 178’İNCİ YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA IĞDIR’DA ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTULDU, ŞEHİT MEZARLIKLARI ZİYARET EDİLDİ. TÜRK POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 178’İNCİ YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA IĞDIR’DA ULU CAMİDE CUMA NAMAZI ÖNCESİ ŞEHİT POLİSLER İÇİN MEVLİT OKUTULDU. OKUTULAN MEVLİDİN ARDINDAN CUMA NAMAZI KILINDI, NAMAZDAN SONRA POLİSLER CEMAATE ÇİKOLATA DAĞITTI. OKUNAN MEVLİT SONRASI CEMAAT EMNİYET MENSUPLARININ, KURULUŞ YILDÖNÜMLERİNİ KUTLADI. MEVLİTTEN SONRA ŞEHİR MERKEZİNDE YER ALAN ASRİ MEZARLIKTA ŞEHİT MEZARLIKLARI ZİYARET EDİLDİ, KURANI KERİM OKUNARAK DUALAR EDİLDİ. DAHA SONRA ŞEHİT MEZARLIKLARINA KARANFİL BIRAKILDI.

Iğdır’da Polis Haftası’nda şehitler için mevlit okutuldu
resim yükle
Yayınlama: 07.04.2023
A+
A-

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178’inci yıl dönümü dolayısıyla Iğdır’da şehitler için mevlit okutuldu, şehit mezarlıkları ziyaret edildi.

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178’inci yıl dönümü dolayısıyla Iğdır’da Ulu Cami’de cuma namazı öncesi şehit polisler için mevlit okutuldu. Okutulan mevlidin ardından cuma namazı kılınarak, polisler cemaate çikolata dağıttı. Namaz çıkışı cemaat emniyet mensuplarının kuruluş yıldönümlerini kutladı. Mevlitten sonra şehir merkezinde yer alan Asri Mezarlık’taki şehit mezarlıkları da ziyaret edilerek, Kur’an-ı Kerim okunup dualar edildi. Daha sonra şehit mezarlıklarına karanfil bırakıldı.

resim yükle

resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.