İeü Medi̇cal Poi̇nt Hastanesi̇ne “Eti̇k” Ödülü

Spread the love

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ (İEÜ) MEDİCAL POİNT HASTANESİ, ETİK DEĞERLER MERKEZİ DERNEĞİ (EDMER) TARAFINDAN DÜZENLENEN VE ETİK DEĞERLERE ÖNEM VEREN ŞİRKETLERİN ÖDÜLLENDİRİLDİĞİ ETİKA 2022 TÜRKİYE ETİK ÖDÜLLERİNDE ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ.

İeü Medi̇cal Poi̇nt Hastanesi̇ne “Eti̇k” Ödülü
Yayınlama: 22.11.2023
A+
A-
Spread the love

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi, ETİK Değerler Merkezi Derneği (EDMER) tarafından düzenlenen ve etik değerlere önem veren şirketlerin ödüllendirildiği ETİKA 2022 Türkiye Etik Ödüllerinde ödüle layık görüldü.

ETİK Değerler Merkezi Derneği (EDMER), her yıl geleneksel olarak etik değerlere önem veren şirketlerin ödüllendirilmesini, toplum önünde itibarlarının artırılmasını ve diğer şirketlerin de etik konusundaki duyarlılıklarını artırmak amacıyla ETİKA Türkiye’nin En Etik Şirketleri Ödül Törenini düzenliyor. Bu yıl 11. kez düzenlenen ve derneğin çeşitli kriterler doğrultusunda verdiği ETİKA 2022 Türkiye Etik Ödüllerinin sahiplerinden biri de İEÜ Medical Point Hastanesi oldu. İstanbul’da düzenlenen ödül törenine İEÜ Medical Point Hastanesi adına Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Özlem Günay katıldı. Uzm. Dr. Günay, İEÜ Medical Point Hastanesi olarak etik ve ahlaki değerleri odak noktasına alarak kaliteli hizmet üretme amacında olduklarını, bu kapsamda ödülü almaktan gurur duyduklarını ifade etti. Uzm. Dr. Günay, İstanbul’da takdim edilen ödülü İzmir’e getirerek Medical Point Hastaneler Grubu CEO’su Veysi Kubba’ya sunarken, Kubba da bu anlamlı ödülü İEÜ Medical Point Hastanesi Tıbbi Direktörü Prof. Dr. Şükrü Emre’ye takdim etti.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.