Hüsnü Şenlendi̇ri̇ci̇ Pi̇şmani̇ye Festi̇vali̇nde Sahne Alacak

Spread the love

ASLEN İZMİTLİ OLAN OYUNCU ANIL İLTER DE FESTİVALİN KONUKLARI ARASINDA YERİNİ ALACAK. 3 GÜN BOYUNCA DEVAM EDECEK BİRBİRİNDEN RENKLİ ETKİNLİKLERE TÜM İZMİTLİLER DAVET EDİLDİ.

Hüsnü Şenlendi̇ri̇ci̇ Pi̇şmani̇ye Festi̇vali̇nde Sahne Alacak
Yayınlama: 22.08.2023
A+
A-
Spread the love

Pişmaniyenin ulusal ve uluslararası alanda tanıtılması amacıyla Kocaeli’de düzenlenecek 12. Uluslararası İzmit Pişmaniye, Müzik ve Dans Festivali’nde Hüsnü Şenlendirici sahne alacak.

Geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğüyle uluslararası boyut kazanacak olan 12. Uluslararası İzmit Pişmaniye, Müzik ve Dans Festivali, 25-26-27 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek. Yerel pişmaniye üreticilerinin ürünlerini tanıtma fırsatı bulacağı festival, konserlerle taçlanacak. Festivalde ünlü klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici İzmitlilerle buluşacak. Hüsnü Şenlendirici konseri 26 Ağustos Cumartesi günü saat 21.00’de İzmit Kent Meydanı’nda gerçekleşecek. Aslen İzmitli olan oyuncu Anıl İlter de festivalin konukları arasında yerini alacak. 3 gün boyunca devam edecek birbirinden renkli etkinliklere tüm İzmitliler davet edildi.

Festivalde birçok kategoride “Altın Pişmaniye” ödülleri sahiplerini bulacak. Ödül töreni 25 Ağustos Cuma günü saat 19.30’da İzmit Kent Meydanı’nda gerçekleşecek.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.