Horma Kanyonu ziyarete kapatıldı

Spread the love

KASTAMONU’NUN PINARBAŞI İLÇESİNDE BULUNAN HORMA KANYONU, BÖLGEDE ETKİLİ OLAN KUVVETLİ YAĞIŞLAR SEBEBİYLE ALINAN ÖNLEMLER ÇERÇEVESİNDE ZİYARETE KAPATILDI.

Horma Kanyonu ziyarete kapatıldı
Yayınlama: 04.06.2023
A+
A-
Spread the love

Kastamonu’nun Pınarbaşı ilçesinde bulunan Horma Kanyonu, bölgede etkili olan kuvvetli yağışlar sebebiyle alınan önlemler çerçevesinde ziyarete kapatıldı.

Kastamonu’da dün etkili olan kuvvetli yağışlar hayatı olumsuz etkiledi. Yağış sonrasında Pınarbaşı ve Azdavay ilçelerinde yaşanan sel sebebiyle birçok iş yeri ve evi su bastı. Yaşanan selin ardından Pınarbaşı Kaymakamlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, alınan tedbirler sebebiyle ilçede bulunan Horma Kanyonunun bugün için ziyarete kapatıldığı duyuruldu.

Pınarbaşı Kaymakamlığında yapılan açıklamada, “İlçemizde meydana gelen aşırı yağışlar sonucunda olusuzluk meydana gelmemesi amacıyla Horma Kanyonu yürüyüş yolu 4 Haziran Pazar günü için ziyarete kapatılmıştır. Mağduriyet yaşanmaması adına ziyaret planlayan tüm vatandaşlarımıza önemle duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.