Hobi̇fest 2024 Dolu Dolu Geçti̇

Spread the love

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN HOBİ TUTKUNLARINI BİR ARAYA GETİRDİĞİ ‘HOBİFEST 2024’ ANTALYALILARA DOLU DOLU BİR HAFTA SONU YAŞATTI

Hobi̇fest 2024 Dolu Dolu Geçti̇
Yayınlama: 10.06.2024
A+
A-
Spread the love

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hobi tutkunlarını bir araya getirdiği ’HobiFest 2024’ Antalyalılara dolu dolu bir hafta sonu yaşattı. 70 hobi kulübünün katıldığı ’HobiFest 2024’ renkli görüntüler ve muhteşem bir konserle sona erdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek hobi festivali ’HobiFest 2024’ Cam Piramit alanında büyük bir coşku içinde gerçekleşti.

Her yıl binlerce hobi ve macera tutkununu bir araya getiren festival 2 gün boyunca birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı. Doğa spor kulüplerinden, macera tutkunlarının favorisi olan off-road kulüplerine, arama kurtarma ekiplerinden klasik otomobil kulüplerine kadar katılımcılar etkinliklerle faaliyetlerini tanıtarak, vatandaşlara farklı deneyimler yaşattı. Pazar gününü fırsat bilen her yaştan Antalyalı, festivalin renkli ve heyecanlı etkinlikleriyle keyifli bir hafta sonu yaşadı.

Yarışmalar düzenlendi

Motosiklet, bisiklet, dağcılık, su sporları, tenis, doğa ve macera sporlarına yönelik pek çok etkinliğin düzenlendiği festivalde, yarış dronları gösterisi yapıldı. Yavaş gitme ve dengede durma gibi bisiklet yarışmaları, ok atma müsabakaları yapılırken Enduro Motor Sporları kulübü de çocuklara kros motor sürüş eğitimleri verdi. Jandarma Arama Kurtarma köpekleri gösterisi ise beğeniyle izlendi. Kendilerine verilen komutları başarıyla yerine getiren jandarma köpekleri festivali ziyaret edenlerin ilgi odağı oldu.

Katılımcılara plaket

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gürbüz de festival alanını ziyaret etti. Tek tek hobi kulüplerini ziyaret ederek, faaliyetleri hakkında bilgi alan Mustafa Gürbüz, hobi kulüplerine katılımlarında dolayı plaket takdim etti.

Konserli kapanış

HobiFest 2024’ün son gününde dans gösterilerine ve konserlere ev sahipliği yaptı. Festivalin kapanışında İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Genç Sahne Konseri, Dance Of Life Halk Oyunları gösterisi ile VoSahne ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası konser verdi. Cam Piramit alanında kurulan sahne alanını dolduran Antalyalılar VoSahne’nin seslendirdiği şarkılara eşlik ederek doyasıya eğlendi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.