Hi̇sarcık Myo‘da Temel Yangın Güvenli̇ği̇ Semi̇neri̇

Spread the love

HİSARCIK MYO‘DA TEMEL YANGIN GÜVENLİĞİ SEMİNERİ

Hi̇sarcık Myo‘da Temel Yangın Güvenli̇ği̇ Semi̇neri̇
Yayınlama: 11.11.2023
A+
A-
Spread the love

Meslek Yüksekokulunda DPÜ Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programında görevli Öğr. Gör. Bülent Buldu tarafından Temel Yangın Güvenliği Semineri gerçekleştirildi.

Seminere, Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Yeter Akkaya, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ahmet Danış, Meslek Yüksekokulu Sekreteri Arif Köylü, Akademik ve İdari personel ile öğrenciler katıldı.

Meslek Yüksekokulu Mehmet Ali Tahtalı Amfisinde gerçekleştirilen teorik eğitimde, yangın söndürme tüplerinin özellikleri ve kullanılma biçimi, yangınlara müdahale konularında teorik eğitim verildi. Teorik eğitimin ardından Meslek Yüksekokulu bahçesinde yakılan kontrollü ateşe ilk müdahalenin nasıl yapılacağı yangın söndürme tüpleri ile gösterildi. Ardından Meslek Yüksekokulu Akademik ve idari personel ile öğrencilerin yangın söndürme tüplerini kullanması sağlandı. Eğitim sonrasında Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Yeter Akkaya tarafından semineri gerçekleştiren Öğr. Gör. Bülent Buldu’ya Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.