Hendekte Çi̇zgi̇ Çalışması İle Yollar Daha Güvenli̇

Spread the love

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, TRAFİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ SON OLARAK HENDEK İLÇESİNDE ASFALTLANAN YOLLARDA SOĞUK YOL ÇİZGİ ÇALIŞMASI YAPTI.

Hendekte Çi̇zgi̇ Çalışması İle Yollar Daha Güvenli̇
Yayınlama: 25.10.2023
A+
A-
Spread the love

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri son olarak Hendek ilçesinde asfaltlanan yollarda soğuk yol çizgi çalışması yaptı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin her köşesinde başlattığı yol çalışmaları çerçevesinde Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, yol güvenliğini artırmak ve sürüş kalitesini yükseltmek için çalışmalarına gece gündüz devam ediyor. Ekipler son olarak Hendek’in ulaşım ağlarında başlattıkları dönüşüm çalışmalarını yol çizgileriyle son haline kavuşturdu. Çalışmalar çerçevesinde kırsalda 35 grup yolunda 160 bin metre soğuk yol çizgi gerçekleştirilirken, önceki senelerde imalatları yapılan etkisini kaybeden grup yollarında da 70 bin metre soğuk yol çizgi çalışması yapıldı. Ekipler ayrıca ilçe merkezinde 15 cadde de 50 bin metre, termoplastik yol çizgi uygulaması gerçekleştirdi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.