Hbb Dere Ve Kanal Temi̇zli̇kleri̇ne Hız Verdi̇

Spread the love

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI İL GENELİNDE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ DERE VE KANAL TEMİZLİKLERİNE HIZ VERDİ.

Hbb Dere Ve Kanal Temi̇zli̇kleri̇ne Hız Verdi̇
Yayınlama: 24.06.2024
A+
A-
Spread the love

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı il genelinde gerçekleştirdiği dere ve kanal temizliklerine hız verdi.

Yaşanabilecek su taşkınlarına karşı önlemler almaya devam eden HBB ekipleri; Antakya, Arsuz, Defne, Dörtyol, Kırıkhan, Samandağ ilçelerinde dere ve kanallarda biriken yosun, balçık, ot ve katı atıkları temizledi. Büyükşehir; kış aylarında yaşanan yoğun yağışlar nedeniyle il genelinde bulunan dere ve kanallarda meydana gelen tıkanma ve kirliliğin giderilmesi için Antakya Küçükdalyan, Arsuz Kale, Samandağ Cemal Gürsel, Hıdırbey, Seldiren Mahallerinde yer alan dereler de temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Kırıkhan Camızkışlası, Samandağ Tekebaşı ve Yaylıca Mahallerinde ise kanal temizliği yapıldı. Ayrıca Arsuz Konacık’ta su yolu ve su benti temizliği, Defne Özbek Mahallesi’nde ve Dörtyol genelinde tarımsal sulama kanalları açılarak suyun verimli kullanılması sağlandı. Yetkililer, HBB Başkanı Mehmet Öntürk’ün talimatlarıyla yaz aylarının gelmesiyle ve yağışların azalmasıyla 7/24 hizmet vermeye devam ettiklerini dile getirdiler.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.