Hatayda Uyuşturucu Operasyonu: 2 Ki̇şi̇ Tutuklandı

Spread the love

HATAY’IN REYHANLI İLÇESİNDE UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPAN VE YAPILAN ARAMADA EVLERİNDE; SİLAH VE UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLEN 2 ŞAHIS TUTUKLANDI. POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN KÖPEKLE YAPILAN ARAMAYSA KAMERALARA YANSIDI.

Hatayda Uyuşturucu Operasyonu: 2 Ki̇şi̇ Tutuklandı
Yayınlama: 29.11.2023
A+
A-
Spread the love

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde polisin bir eve düzenlediği operasyonda çok miktarda uyuşturucu ile silah ele geçirilirken, gözaltına alınan 2 şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen şahısların evine operasyon düzenledi. Reyhanlı ilçesi Nergizli Mahallesi’nde A.H. ile İ.E.İ.’nin evinde yapılan aramada, 3 kilo 597 gram takoz esrar, 242 adet captagon, 3 adet tüfek, 2 adet tabanca ve 23 adet fişek ele geçirildi. Şahısların evlerinde eğitimli köpekler tarafından yapılan aramalarsa saniye saniye kaydedildi. Olaylarla ilgili olarak şahıslar hakkında TCK 188. maddeden işlem yapıldı. Şahıslar, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.