Hatayda ‘İstasyon Hatay Topluluk Merkezi̇ Faali̇yete Başladı

Spread the love

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, HABİTAT DERNEĞİ, TÜRKİYE KADIN GİRİŞİMCİLER DERNEĞİ (KAGİDER), TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) VE MİLLETLERARASI TİCARET ODASI (ICC) İŞBİRLİĞİ İLE HATAY’A KAZANDIRILAN ‘’İSTASYON HATAY’’ FAALİYETE BAŞLADI.

Hatayda ‘İstasyon Hatay Topluluk Merkezi̇ Faali̇yete Başladı
Yayınlama: 13.12.2023
A+
A-
Spread the love

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş, “İstasyon Hatay’ın insanlarımızın hayatlarına önemli katkılar sağlayacağını düşünüyorum” dedi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, ve sivil toplum kuruluşlarının işbirliği ile Hatay’a kazandırılan ‘’İstasyon Hatay’’ faaliyete başladı.

İstanbul’da faaliyete geçirilen topluluk merkezi ‘Facebook İstasyon’un uydu merkezlerinden biri olan “İstasyon Hatay’ın faaliyete başlaması dolayısıyla konuşma yapan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, gençlerin yeni projelerini ticarileştirmek için bilgi, çalışma ve networke sahip olmalarının önemine dikkat çekti.

“İstasyon Hatay’daki insanların hayatlarına katkı sağlayacak”

Merkezin Hatay’daki herkesin faydalanabileceği bir yer olduğunu söyleyen Savaş, “ Bizim için çok önemli bir gün. İlk günden bu yana Hatay’ımıza gerek yurtiçi gerekse yurtdışından destek geldi. Acılarımızı hafifletmek ve insanlarımızı hayata daha sıkı tutunmalarını sağlamak için paydaşlarımıza teşekkür ederiz. Önemli olanın dertlere derman olabilmek. Sizleri yanımızda görmek bizi daha mutlu ediyor ve güçlü yapıyor. İstasyon Hatay’ın insanlarımızın hayatlarına önemli katkılar sağlayacağını düşünüyorum. Daha atılacak adımlarımız ve gidilecek yollarımız var. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.