Hatay’da gönüllü vatandaşlar ihtiyaç sahiplerine umut oluyor

Spread the love

KAHRAMANMARAŞ’TA MEYDANA GELEN 2 BÜYÜK DEPREMDE, HATAY’IN BÜYÜK BİR KISMI YERLE BİR OLDU. DEPREM SONRASI EVLERİ YIKILAN VE HASAR GÖREN VATANDAŞLAR; YARDIM TIRLARININ GETİRDİĞİ BATTANİYE, YORGAN, GIDA VE DİĞER YARDIM MALZEMELERİ İLE GÖNÜLLÜLERİN KENDİ İMKANLARIYLA GETİRDİKLERİ KIYAFET, SU, GIDA, SEBZE VE BELEDİYELERİN MOBİL İKRAM ARAÇLARININ YARDIMLARIYLA HAYATA TUTUNUYOR.

Hatay’da gönüllü vatandaşlar ihtiyaç sahiplerine umut oluyor
Yayınlama: 08.02.2023
A+
A-
Spread the love

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerin en fazla etkilediği kentlerin başında gelen Hatay’da, umutla çaresizlik bir arada yaşanıyor. Hatay’a gelen gönüllü vatandaşlar, evleri yıkılan ve hasar gören ihtiyaç sahiplerine yardım ediyor.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 2 büyük depremde, Hatay’ın büyük bir kısmı yerle bir oldu. Deprem sonrası evleri yıkılan ve hasar gören vatandaşlar; yardım tırlarının getirdiği battaniye, yorgan, gıda ve diğer yardım malzemeleri ile gönüllülerin kendi imkanlarıyla getirdikleri kıyafet, su, gıda, sebze ve belediyelerin mobil ikram araçlarının yardımlarıyla hayata tutunuyor. Çaresizliğin yaşandığı bölgede, kurtarma ve yardım dağıtma çalışmaları devam ediyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.