Hatayda Baraj Gölünde 2 Çocuk Kayboldu

Spread the love

HATAY’IN ALTINÖZÜ İLÇESİNDE SERİNLEMEK İÇİN BARAJ GÖLÜNE GİREN 2 YABANCI UYRUKLU GENÇ, SUDA KAYBOLDU. EKİPLER, ŞAHISLARI BULMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATIRKEN GENÇLERİN YAKINLARI ÇALIŞMALARI ÜZÜNTÜ İÇERİSİNDE İZLEDİLER.

Hatayda Baraj Gölünde 2 Çocuk Kayboldu
Yayınlama: 24.09.2023
A+
A-
Spread the love

Hatay’ın Altınözü ilçesinde serinlemek için baraj gölüne giren yabancı uyruklu 2 çocuk, suda kayboldu. Ekiplerin arama çalışmalarını çocukların yakınları üzüntü içerisinde izledi.

Yabancı uyruklu 14 ve 16 yaşındaki 2 çocuk, serinlemek için Altınözü ilçesinde bulunan Yarseli Barajı gölüne girdi. Bir süre sonra suda zor anlar yaşamaya başlayan 2 kişiyi gören arkadaşları durumu 112 acil çağrı merkezine bildirdi. Olay yerine; sağlık, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Bölgenin bataklık olmasından dolayı olay yerine Doğu Akdeniz Grup Komutanlığı (DEĞAK-10) Sahil Güvenlik Özel Timi sevk edildi. Yapılan çalışmalarda 2 kişiye de ulaşılamadı. Çocukların yakınları ise çalışmaları endişe dolu gözlerle izledi. Ekiplerin arama çalışmaları sabah saatlerinde yeniden başlayacak.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.