Hatay Büyükşehi̇r Zabıtası Kenti̇n Huzuru İçi̇n İl Geneli̇nde Deneti̇mleri̇ne Devam Edi̇yor

Spread the love

HATAY BÜYÜKŞEHİR ZABITASI KENTİN HUZURU İÇİN İL GENELİNDE DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Hatay Büyükşehi̇r Zabıtası Kenti̇n Huzuru İçi̇n İl Geneli̇nde Deneti̇mleri̇ne Devam Edi̇yor
Yayınlama: 20.05.2024
A+
A-
Spread the love

Hatay Büyükşehir Belediyesi, belediye kanunlarını uygulayarak, vatandaşların sağlığını korumak ve kent huzurunu sağlamak amacıyla il genelinde denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sağlıklı hizmetlerden faydalanmalarını ve kent huzurunun devamını sağlamak amacıyla il genelinde denetim ve kontrollerine devam ediyor. Bu kapsamda HBB Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, sorumluluk alanlarındaki cadde ve sokaklarda belediye kanunlarına uyulup uyulmadığını denetliyor.

Ekipler, özellikle hafriyat dökümü yapılan alanlarda kaçak döküm yapanlara yaptırımlar uygularken, kaldırımları işgal eden ve son kullanma tarihi geçmiş ürünler satan işletmelere caydırıcı cezalar veriyor.

Ayrıca, dilencilik yapanlar ve kanuna aykırı şekilde satış yapan seyyar satıcılara karşı yapılan denetimlerle halkın huzuru ve güvenliği için çalışmalarını sürdürüyorlar.

HBB yetkilileri, vatandaşların sağlığını her şeyden önemli gördüklerini belirterek, ihbar ve şikayetlerini 153 numaralı telefondan yapmalarını ve kendilerine yardımcı olabileceklerini ifade ettiler.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.