Hastanede Çalışan Engelli̇ Bi̇reyler Unutulmadı

Spread the love

ENGELLİ BİREYLERİN SORUNLARINA DİKKAT ÇEKMEK VE ONLARI DAHA İYİ ANLAYABİLMEK MAKSADIYLA ERZİNCAN MENGÜCEK GAZİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ FARKINDALIK PROGRAMI DÜZENLENDİ

Hastanede Çalışan Engelli̇ Bi̇reyler Unutulmadı
Yayınlama: 05.12.2023
A+
A-
Spread the love

Engelli bireylerin sorunlarına dikkat çekmek ve onları daha iyi anlayabilmek maksadıyla Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık programı düzenlendi.

Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Tıp Fakültesi öğrencilerinden oluşan müzik kulübünün de katılımları ile gerçekleşen programda, hastanede çalışmakta olan engelli personeller ve hastane çalışanları bir araya geldi. Keyifli anlara sahne olan programa İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız ve hastane yönetimi de katıldı.

Program sırasında engelli personeller ile yakından ilgilenen İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin ve Başhekim Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutladılar.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.