Hasat Sırasında Arızalanan Bi̇çerdöverde Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü

Spread the love

AKSARAY’DA HASAT YAPARKEN ANİDEN ALEV ALAN BİÇERDÖVER ÖNCE VATANDAŞLARIN SONRA DA İTFAİYENİN MÜDAHALESİYLE BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ.

Hasat Sırasında Arızalanan Bi̇çerdöverde Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Yayınlama: 16.07.2023
A+
A-
Spread the love

Aksaray’da hasat yapıldığı sırada arızalanan ve arazi dışına çıkarılmak istenen biçerdöverde çıkan yangın önce vatandaşların, sonra da itfaiyenin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Yangın, Aksaray’ın merkeze bağlı Baymış köyünde bulunan bir tarım arazisinde çıktı. Edinilen bilgiye göre, Nedim G. (50) yönetimindeki biçerdöver tarlada hasat yaparken arıza verdi. Arıza üzerine Nedim G. biçerdöveri tarladan çıkartmak isterken biçerdöver aniden alev aldı. Sürücü ve tarlada çalışan çiftçiler yangına ilk etapta kendi imkanlarıyla müdahale etti. Ardından haber verilmesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Yanan biçerdöver kullanılmaz hale gelirken, yangının tarlada çıkmaması büyük bir faciayı önledi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.