Halk Sağlığı Tayfaları Sağlıklı Hayat Merkezi̇nde

Spread the love

ESKİŞEHİR’DEKİ OKULLARDA ‘HALK SAĞLIĞI FARKINDALIĞININ ARTIRILMASI İLE SAĞLIĞIN GELİŞTİRİLMESİ VE GÜÇLENDİRİLMESİ’ PROJESİ ÇERÇEVESİNDE ÖĞRENCİLERİN SAĞLIK BİLİNCİNİ ARTTIRMAYA YÖNELİK ÇEŞİTLİ KONULARDA BİLGİLENDİRME YAPILDI.

Halk Sağlığı Tayfaları Sağlıklı Hayat Merkezi̇nde
Yayınlama: 16.05.2024
A+
A-
Spread the love

Eskişehir’deki okullarda ’Halk Sağlığı Farkındalığının Artırılması İle Sağlığın Geliştirilmesi ve Güçlendirilmesi’ projesi çerçevesinde öğrencilerin sağlık bilincini arttırmaya yönelik bilgilendirme yapıldı.

Halk Sağlığı Tayfaları, Meseret İnel ve Tunalı İlkokulu’ndaki Tepebaşı 1 Nolu Sağlıklı Hayat Merkezi’ni ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında Halk Sağlığı Tayfaları’na kanser taramaları, sağlıklı beslenme, fiziksel aktivite, psikolojik danışmanlık ve aile diş hekimliği konularında kapsamlı bilgilendirme yapıldı. Ziyaret, öğrencilerin sağlık bilincini artırmak ve toplumda sağlıklı yaşam alışkanlıklarını teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.