Hakkında 10 Ayrı Yakalama Emri̇ Bulunan Azılı Zanlı Kıskıvrak Yakalandı

Spread the love

HAKKINDA 10 AYRI YAKALAMA EMRİ VE KESİNLEŞMİŞ 7 YIL 8 AY HAPİS CEZASI BULUNAN AZILI ZANLI, İZMİR’İN BERGAMA İLÇESİNDE POLİS EKİPLERİNCE KISKIVRAK YAKALANDI. ADRESTE YAPILAN ARAMADA İSE TABANCA, AV TÜFEĞİ VE UYUŞTURUCU HAP ELE GEÇİRİLDİ.

Hakkında 10 Ayrı Yakalama Emri̇ Bulunan Azılı Zanlı Kıskıvrak Yakalandı
Yayınlama: 13.07.2023
A+
A-
Spread the love

Hakkında 10 ayrı yakalama emri ve 7 yıl 8 ay hapis cezası bulunan azılı zanlı, İzmir’in Bergama ilçesinde polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı. Adreste yapılan aramada ise tabanca, av tüfeği ve uyuşturucu hap ele geçirildi.

Bergama İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri ve Bergama Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, hakkında toplam 10 ayrı yakalama emri bulunan ve bu suçlardan 7 yıl 8 ay hapis cezası bulunan şüpheli T.B.’nin adresini belirledi. Gerçekleştirilen operasyonda şüpheli kıskıvrak yakalanırken, adreste yapılan aramada; 3 adet ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız otomatik av tüfeği, 4 uyuşturucu hap ve değişik çaplarda 21 adet mermi ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.