Hakkari̇de Sokak Hayvanlarına Aşı

Spread the love

HAKKARİ BELEDİYESİ VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, ŞEHRİN SEVİMLİ SAKİNLERİ SOKAK HAYVANLARININ SAĞLIKLI BİR HAYAT SÜRDÜRMELERİ İÇİN SAHA ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI. MEVSİME BAĞLI OLARAK PARAZİTER HASTALIKLARDA YOĞUNLAŞMA RİSKİ NEDENİYLE İÇ VE DIŞ PARAZİT AŞILAMASINA AĞIRLIK VERİLİRKEN, İLÇEDEKİ SOKAK HAYVANLARI KUDUZA KARŞI DA AŞILANIYOR.

Hakkari̇de Sokak Hayvanlarına Aşı
Yayınlama: 24.09.2023
A+
A-
Spread the love

Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, kuduz hastalığına karşı sokak hayvanlarını aşılıyor.

Hakkari Belediyesi, sokak hayvanlarının sağlıklı bir yaşam sürdürmeleri için saha çalışmalarını hızlandırdı. Mevsime bağlı olarak paraziter hastalıklarda yoğunlaşma riski nedeniyle iç ve dış parazit aşılamasına ağırlık veren ekipler, ayrıca ilçedeki sokak hayvanlarını kuduza karşı aşılıyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan yetkililer, “Otluca mıntıkasında saldırgan başıboş sokak köpeği bulunduğu yerden alınarak kliniğimizde sağlık taramasından geçirildi. Burada kısırlaştırma işleminden sonra iç-dış parazit ile kuduz aşısı yapılan köpek, tekrar doğal yaşam alanına bırakıldı. Kliniğimizde müşahede altında bulunan tüm canlarımızın beslenme ve günlük bakımları ise düzenli olarak yapılıyor” denildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.