Hakkari̇de “100. Yıl” Ve “Ay Yıldız” Koreografi̇si̇ Oluşturuldu

Spread the love

HAKKARİ’DE 265 ÖĞRENCİ VE 27 ÖĞRETMEN İLE EĞİTİM ÖĞRETİM VEREN ŞEHİT VALİ DERVİŞ YALIM İLK VE ORTAOKULU, CUMHURİYET’İN 100. YILI ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE “100. YIL” VE “AY YILDIZ” KOREOGRAFİSİ OLUŞTURDU.

Hakkari̇de “100. Yıl” Ve “Ay Yıldız” Koreografi̇si̇ Oluşturuldu
Yayınlama: 25.10.2023
A+
A-
Spread the love

Hakkari’de 265 öğrenci ve 27 öğretmen ile eğitim öğretim veren Şehit Vali Derviş Yalım İlk ve Ortaokulu, Cumhuriyet’in 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde “100. Yıl” ve “ay yıldız” koreografisi oluşturdu.

Şehit Vali Derviş Yalım İlk ve Ortaokulunda bir öğretmen tarafından görüntülenen koreografinin ardından öğrenciler İstiklal Marşı’nı okudu. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’üncü yılı dolayısıyla okul bahçesinde “100. Yıl” ve “ay yıldız” koreografisi oluşturuldu.

Bu etkinliğe tanıklık eden veliler, “100 öğrenci ile Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde adına yakışır görsel şölene imza atıldı. Emeği geçen okul yönetimi, öğretmen ve öğrencilere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.