Güzelçamlıya Yeni̇ Yatırım Müjdeleri̇

Spread the love

BAŞKAN ÖMER GÜNEL’DEN GÜZELÇAMLI’YA YENİ YATIRIM MÜJDELERİ

Güzelçamlıya Yeni̇ Yatırım Müjdeleri̇
Yayınlama: 03.06.2024
A+
A-
Spread the love

İlk 5 yıllık görev süresinde hizmet ve yatırım hamlesini Güzelçamlı Mahallesi’nden başlatan Başkan Ömer Günel’den Güzelçamlı Mahallesi sakinlerine yeni yatırım müjdeleri geldi. Başkan Günel, kapalı pazar yeriyle ilgili olarak ise yapacağı mini referandum neticesinde kararı Güzelçamlı sakinlerine bırakacağını söyledi.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Güzelçamlı Mahallesi Düğün Salonu’nda gerçekleşen Kuşadası Belediye Meclisi Haziran ayı olağan toplantısının ardından Güzelçamlı sakinlerine yaşama geçireceği yeni sosyal projeler ile ilgili olarak müjde verdi. 2019 yılından itibaren Kuşadası Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalarla 113 milyon 51 bin TL’lik yatırımla 43 kilometre yeni yol ile 15 milyon 828 bin 750 TL yatırımla 24 bin 781 metrekare park ve yeşil alana kavuşan Güzelçamlı, kısa süre içerisinde iki önemli sosyal alana kavuşacak.

Başkan Ömer Günel, Güzelçamlı’nın eski belde belediye binasını restore ederek işlevsel hale getireceklerini söyledi. Tıpkı Kuşadası Belediyesi Davutlar Mahallesi Ek Hizmet Binası gibi Güzelçamlı’daki binanın da belediyenin ilgili birimleri ile talep ve başvuruların iletilebileceği Güvercin Masa biriminin bulunacağı bir alan haline getirileceğini belirten Başkan Ömer Günel “Belediye binamızda çocuklarımız için bir etüt merkezi ile kadınlarımız için bir çalışma alanı da bulunacak. Bunun yanında eski sağlık ocağının bulunduğu binayı da kadın ve çocuklarımız için sosyal bir mekân olarak düzenleyeceğiz. Orta refüjlerde başladığımız peyzaj düzenlemesini ise AYDEM’in aydınlatma direklerini değiştirmesinin ardından kısa süre içerisinde tamamlayacağız” diye konuştu.

Seçim döneminde kendisine iletilen kapalı pazar yeri talebi ile ilgili olarak ise kararı Güzelçamlı Mahallesi sakinlerine bırakacağını ifade eden Başkan Ömer Günel “Meydana Atatürk heykelinin önüne bir sandık kuracağım ve kapalı pazar yeri ile ilgili oylama yapacağım. Eğer kapalı pazar yeri yapılması yönünde bir karar çıkarsa da bunu yapacağım” dedi.

Meclis toplantısının ardından Güzelçamlı Mahallesi sakinleri ve esnafı ile bir araya gelen Başkan Ömer Günel, pazar yerini ziyaret ederek sorun, talep ve önerileri dinledi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.