Güreşçi̇leri̇n Kırkpınar Başarısı

Spread the love

EDİRNE’DE DÜZENLENEN 662. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NDE BÜYÜK BAŞARIYA İMZA ATARAK BAŞ ATLAYAN GÖLCÜK BELEDİYESPOR PEHLİVANLARI, BELEDİYE BAŞKANI ALİ YILDIRIM’I ZİYARET ETTİ.

Güreşçi̇leri̇n Kırkpınar Başarısı
Yayınlama: 13.07.2023
A+
A-
Spread the love

Edirne’de düzenlenen 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde büyük başarıya imza atarak baş atlayan Gölcük Belediyespor pehlivanları, Belediye Başkanı Ali Yıldırım’ı ziyaret etti.

Gölcük Belediyespor’un başarılı güreşçileri, Edirne’de düzenlenen 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başarıya imza attı. Kırkpınar’da büyük ortada birlikte finale yükselerek baş altına yükselen güreşçiler; Hüseyin Soğukoğlu ve Yunus Emre Akman ile küçük orta büyük boyuna yükselen Enes Özbek ve antrenörleri, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i ziyarete etti.

Güreşçilerin, kazandıkları başarı ile bir kez daha ilçenin gururu olduğunu söyleyen Ali Yıldırım Sezer, “Kazandığı başarılar ile ilçemizin gururu olan Hüseyin Soğukoğlu, Yunus Emre Akman, Enes Özbek ve Yunus Emre Uzuner’i can-ı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.