Gürcistan U-17 futbol takımı Aragvelebi, Gölcük’te kamp yaptı

Spread the love

GÜRCİSTAN’DA DÜZENLENEN U17 GENÇLER ŞAMPİYONASI’NDA GÜRCİSTAN ŞAMPİYONU OLAN ARAGVELEBİ FC, YURT DIŞI KAMP ÇALIŞMALARINI GÖLCÜK’TE SÜRDÜRÜYOR. GÖLCÜK YALI EVLERİNDE KONAKLAYAN VE DEĞİRMENDERE VE KAVAKLI STATLARINDA ANTRENMANLARINI GERÇEKLEŞTİREN TAKIM GÖLCÜKSPOR, SAKARYASPOR, SAPANCASPOR VE KOCAELİSPOR’LA DA HAZIRLIK MÜSABAKALARI OYNADI.

Gürcistan U-17 futbol takımı Aragvelebi, Gölcük’te kamp yaptı
Yayınlama: 23.12.2022
A+
A-
Spread the love

Gürcistan U-17 Gençler Şampiyonu olan Aragvelebi takımı, kamp çalışmalarını Gölcük’te sürdürüyor.

Gürcistan’da düzenlenen U17 Gençler Şampiyonası’nda Gürcistan şampiyonu olan Aragvelebi FC, yurt dışı kamp çalışmalarını Gölcük’te sürdürüyor. Gölcük Yalı Evlerinde konaklayan ve Değirmendere ve Kavaklı statlarında antrenmanlarını gerçekleştiren takım, Gölcükspor, Sakaryaspor, Sapancaspor ve Kocaelispor’la da hazırlık müsabakaları oynadı.

İlçede düzenledikleri kamp programından memnun kalan Aragvelebi FC’nin Başkanı Maia Gagoshidze, teknik direktör Soso Tcikaidze, heyete eşlik eden Gölcüklü antrenörler Yaşar Yıldız ve Hasan Vardoğan, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret etti. Aragvelebi FC heyetine teşekkür eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “İlçemizdeki spor tesislerini bir yandan yenileyerek bir yandan da yeni tesislerin yapımını sürdürüyoruz. Yabancı ülke takımlarının ilçemizi kamp yeri olarak tercih etmeleri, hedefimize katkı sunacak. Aragvelebi FC takımının kamp döneminde ilçemizi tercih ettikleri için teşekkür ediyor, kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.