Gümüş kız Nisanur

ESTONYA’NIN BAŞKENTİ TALLİN’DE 21-28 ŞUBAT TARİHLERİNDE DÜZENLENEN 2023 GENÇLER VE YILDIZLAR AVRUPA ESKRİM ŞAMPİYONASI’NDA ÜLKEMİZİ GENÇ KADINLAR KILIÇTA TEMSİL EDEN SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR KULÜBÜ MİLLİ SPORCUSU NİSANUR ERBİL GÜMÜŞ MADALYA KAZANDI. KARİYERİNDE ÇOK SAYIDA BAŞARIYA İMZA ATAN NİSANUR ERBİL, BİR KEZ DAHA ‘SAMSUN’UN GURURU’ OLDU.

Gümüş kız Nisanur
resim yükle
Yayınlama: 27.02.2023
A+
A-

Samsun Büyükşehir Belediyespor Kulübü milli sporcusu Nisanur Erbil, Avrupa Eskrim Şampiyonası’nda gümüş madalyanın sahibi oldu.

Estonya’nın başkenti Tallin’de 21-28 Şubat tarihlerinde düzenlenen 2023 Gençler ve Yıldızlar Avrupa Eskrim Şampiyonası’nda ülkemizi genç kadınlar kılıçta temsil eden Samsun Büyükşehir Belediyespor Kulübü milli sporcusu Nisanur Erbil gümüş madalya kazandı. Kariyerinde çok sayıda başarıya imza atan Nisanur Erbil, bir kez daha ’Samsun’un gururu’ oldu.

resim yükle

Başkan Demir kutladı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir de, “2023 Gençler ve Yıldızlar Avrupa Eskrim Şampiyonası’nda ülkemizi genç kadınlar kılıçta temsil eden Büyükşehir Belediyesi sporcumuz Nisanur Erbil Genç Kadınlar Avrupa ikincisi oldu. Sporcumuzu canıgönülden tebrik ediyorum” dedi.

“Hedefimiz olimpiyat”

Nisanur ile gurur duyduklarını ifade eden Samsun Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Süleyman Demirtaş ise, “Samsun’umuzun kızı, Türkiye’mizin Şampiyonu Büyükşehir Belediyemizin sporcusu Olimpiyat yolcusu Nisanur Erbil kızımızı yürekten kutluyorum. Daha çok yolumuz var. Hedef Olimpiyat” diye konuştu.

resim yükle
resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.