Göztepeni̇n Hazırlık Maçları Belli̇ Oldu

Spread the love

YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI İTALYA’DA SÜRDÜREN GÖZTEPE’NİN ÖZEL MAÇ PROGRAMI BELLİ OLDU. SARI-KIRMIZILILAR, İTALYA SERİE C TAKIMLARINDAN FC LEGNAGO SALUS VE İTALYA SERİE B TAKIMLARINDAN U. S. CREMONESE İLE KARŞILAŞACAK.

Göztepeni̇n Hazırlık Maçları Belli̇ Oldu
Yayınlama: 25.07.2023
A+
A-
Spread the love

Yeni sezon hazırlıklarını İtalya’da sürdüren Göztepe’nin özel maç programı belli oldu. Sarı-kırmızılılar, İtalya Serie C takımlarından FC Legnago Salus ve İtalya Serie B takımlarından U. S. Cremonese ile karşılaşacak.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe, yeni sezon hazırlıklarına İtalya’da gerçekleştirdiği kampla devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, bir yandan çalışmalarını sürdürürken bir yandan da iki hazırlık maçına çıkacak. İzmir ekibi ilk hazırlık maçında yarın saat 18.00’de İtalya Serie C takımlarından FC Legnago Salus ile, ikinci hazırlık maçında ise 29 Temmuz Cumartesi günü saat 16.00’da İtalya Serie B takımlarından U.S. Cremonese ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılıların bu maçlarla kamp programını büyük ölçüde tamamlayacak.

Göztepe’nin 2 Ağustos Çarşamba günü de İtalya kampını sonlandırıp İzmir’e dönmesi bekleniyor. Öte yandan İzmir ekibinin kamp sonrası transfere odaklanacağı öğrenildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.