Göztepe Bi̇lardo Takımı, Avrupa Altıncısı

PORTEKİZ’İN PORTO ŞEHRİNDE DÜZENLENEN AVRUPA ŞAMPİYONASI’NA KATILAN GÖZTEPE BİLARDO TAKIMI, AVRUPA 3 BANT BİLARDO ŞAMPİYONASI’NI 6. OLARAK TAMAMLADI.

Göztepe Bi̇lardo Takımı, Avrupa Altıncısı
resim yükle
Yayınlama: 17.07.2023
A+
A-

Portekiz’in Porto şehrinde düzenlenen Avrupa Şampiyonası’na katılan Göztepe Bilardo Takımı, Avrupa 3 Bant Bilardo Şampiyonası’nı 6. olarak tamamladı.

Göztepe Bilardo Takımı, Türkiye ikincisi olarak Portekiz’in Porto şehrinde düzenlenen Kulüpler Avrupa 3 Bant Bilardo Şampiyonası’na katılma hakkı elde etti. İzmir temsilcisi, ilk üç maçını kazanarak grubu namağlup bitirdi ve çeyrek finale çıkma başarısı gösterdi. Çeyrek finalde elenen sarı-kırmızılılar, turnuvayı 6. olarak tamamladı.

resim yükle

Göztepe de resmi sosyal medya hesaplarından Avrupa 3 Bant Bilardo Şampiyonası’nı katılan takımını tebrik etti. Kulüpten yapılan açıklamada, “Avrupa 3 Bant Bilardo Şampiyonası’nda grubundan namağlup lider çıkan takımımız eleme maçlarının ardından şampiyonayı 6. olarak tamamladı. Gösterdikleri başarılı performans için sporcularımızı tebrik ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.