Görüntü Ki̇rli̇li̇ği̇ne Uyarı Tabelası Asmakla Çözüm Bulundu

Spread the love

KURTULUŞ MAHALLESİ’NDE BULUNAN TRAFO BİNASI ISPARTA BELEDİYESİ EKİPLERİ TARAFINDAN SÜREKLİ OLARAK BOYANMASINA RAĞMEN KENDİNİ BİLMEZ KİŞİ VEYA KİŞİLERCE DEVAMLI OLARAK YAZI VE RESİM ÇİZİLEREK GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNE MARUZ BIRAKILIYOR. BU NEDENLE ISPARTA BELEDİYESİ ÇAREYİ EBEVEYNLERE YÖNELİK HAZIRLADIĞI UYARI LEVHASINDA BULDU.

Görüntü Ki̇rli̇li̇ği̇ne Uyarı Tabelası Asmakla Çözüm Bulundu
Yayınlama: 28.06.2024
A+
A-
Spread the love

Kurtuluş Mahallesi’nde bulunan trafo binası Isparta Belediyesi ekipleri tarafından sürekli olarak boyanmasına rağmen kendini bilmez kişi veya kişilerce devamlı olarak yazı ve resim çizilerek görüntü kirliliğine maruz bırakılıyor. Bu nedenle Isparta Belediyesi çareyi ebeveynlere yönelik hazırladığı uyarı levhasında buldu.

Isparta Belediyesi, devamlı olarak kentin farklı noktalarında duvarlara yazılan yazı ve çizilen resimleri görüntü kirliliği oluşturduğu gerekçesiyle temizliyor. Yazı ve resim olan duvarlar sürekli olarak boyanıyor. Bunlardan bir tanesi de Kurtuluş Mahallesi’nde muhtarlık binasının ön tarafındaki trafo binası. Binanın duvarları sürekli olarak kendini bilmez kişi veya kişilerce yazı ve resimler yapılarak görüntü kirliliği oluşturuluyor. Isparta Belediyesi ekipleri, duvarı sürekli boyamasına rağmen, görüntü kirliliği oluşturulmaya devam ediliyor. Bu nedenle Isparta Belediyesi çareyi anne ve babalara yönelik uyarı levhası asmakta buldu. Boyandıktan sonra tekrar yazı ve resim çizilerek görüntü kirliliği oluşturulan duvara, “Değerli anne ve babalar, bu duvar 15 gün önce boyanmıştı. Bugünkü hali bu” yazılı levha asıldı.

Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Sıtkı Ağlarcı, muhtarlık binası önündeki trafo binasına çocuklar ve gençlerin sürekli yazılar yazarak, resimler çizdiğini belirtti. Isparta Belediyesi’nin duvarı yeni boyatmasına rağmen yazı ve resimlerin tekrar duvara işlendiğini ifade eden Ağlarcı, “15 gün içerisinde duvar yeniden eski haline geldi. Bu konuda hassasiyet gösterelim. Yapılan hizmetler boşa gitmesin. Çocuklarımızı ve gençlerimizi uyaralım. Yapılan hizmetlere sahip çıkalım, tekrar bu görüntüler yaşanmasın” görüşlerinde bulundu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.