Gençli̇k Ve Kültür Kampları Başvuruları Başladı

Spread the love

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLERİN SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLERİNİ BAŞARIYLA SÜRDÜRMELERİNE, YENİ YAŞAM DENEYİMLERİ KAZANMALARINA, KİŞİSEL BİRİKİMLERİNİ ZENGİNLEŞTİREREK YETENEKLERİNİ KEŞFETMELERİNE KATKI SAĞLAMAYA DEVAM EDİYOR. BU AMAÇLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLİK HAREKETİ KAPSAMINDA GENÇLİK VE KÜLTÜR KAMPLARI 2 TEMMUZ-29 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK.

Gençli̇k Ve Kültür Kampları Başvuruları Başladı
Yayınlama: 25.06.2024
A+
A-
Spread the love

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Gençlik ve Kültür Kamplarının başvuruları başladı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlerini başarıyla sürdürmelerine, yeni yaşam deneyimleri kazanmalarına, kişisel birikimlerini zenginleştirerek yeteneklerini keşfetmelerine katkı sağlamaya devam ediyor. Bu amaçla Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hareketi kapsamında Gençlik ve Kültür Kampları 2 Temmuz-29 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, İlkadım ilçesi Mahmur Dağı Gençlik ve Kültür Kamp Alanında gerçekleşecek “Gençlik ve Kültür Kampları” ile gençlere dolu dolu bir yaz tatili vaat ediyor. Hafta içi salı ve perşembe günleri günübirlik, hafta sonları ise çadırlarda 1 gece konaklamalı olmak üzere toplam 8 hafta sürecek kamplarda, sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler düzenlenecek. Toplamda 16 günübirlik ve 8 konaklamalı kamp programında Samsun Büyükşehir Belediyesi, sivil toplum kuruluşları, okullar ve gençlik merkezleri ile iş birliği yaparak gençler için çeşitli etkinlikler düzenleyecek. Katılımcılar, velilerinden alacakları muvafakat sonrasında on-line başvuru yaparak kamplara katılacaklar. Kamplara ulaşım ise belediye tarafından tahsis edilecek otobüslerle sağlanacak. Bu kapsamda, 8 kamp lideri, 5 gençlik lideri, 2 idari ve 1 yardımcı personel görevlendirilecek. Toplamda 2 bin 400 öğrenciye tişört, şapka ve yapboz gibi hediyeler de dağıtılacak.

“Gençlerimizin daima yanındayız”

Gençlere verilen önemi ve değeri vurgulayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Gençlerimizin yeteneklerini keşfetmelerini ve potansiyellerini en üst düzeyde değerlendirebilmeleri için çeşitli ortamlar oluşturmayı çok değerli buluyoruz. Bizler, Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerimizin bu süreçte ihtiyaç duydukları desteği ve fırsatları sunmak için çalışıyoruz. Gençlik ve Kültür Kampları gibi projelerle gençlerimizin sosyal, kültürel ve sportif alanlarda kendilerini geliştirmelerine, yeni beceriler kazanmalarına ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemelerine imkan sağlıyoruz. Bu nedenle, gençlerimizin her zaman yanında olduğumuzu ve onların potansiyellerini maksimum düzeyde kullanabilmeleri için elimizden gelen her türlü çabayı gösterdiğimizi belirtmek isterim” dedi.

2 Temmuz–29 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek kamplara, 11-24 yaş aralığındaki gençler başvurularını belediyenin web sitesi üzerinden yapabilecek.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.