Gençli̇k Haftası Yürüyüş İle Başladı

Spread the love

YOZGAT’TA ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI’NIN 105’İNCİ YIL DÖNÜMÜ İLE 15-21 MAYIS GENÇLİK HAFTASI KUTLAMALARI YÜRÜYÜŞ İLE BAŞLADI.

Gençli̇k Haftası Yürüyüş İle Başladı
Yayınlama: 15.05.2024
A+
A-
Spread the love

Yozgat’ta Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105’inci yıl dönümü ile 15-21 Mayıs Gençlik Haftası kutlamaları yürüyüş ile başladı.

Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Rıza Kayaalp Spor Salonu önünden başlayan yürüyüş Cumhuriyet Alanı’nda tamamlandı. Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürü Rasim Parlak, Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Antrenörler, Gençlik Liderleri, kurum personelleri, gençler, sporcular ve Yozgat POMEM öğrencileri katıldı.

Rıza Kayaalp Spor Salonu önünde başlayan yürüyüş Lise Caddesi’nden devam ederek Cumhuriyet Alanı’nda son buldu. Oldukça yoğun bir katılımın olduğu yürüyüşte dev Türk Bayrakları büyük beğeni topladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtına sunulması ile tamamlanan program sonrasında konuşan Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürü Rasim Parlak, bütün gençlerin Gençlik Haftasını kutladı. Parlak, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın bu ene 105’inci yıldönümü. Bu hafta gençlik haftamız ve bu haftamızı Gençlik yürüyüşümüz ile başlatmış olduk. Pazar günü 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız için güzel bir hazırlık yaptık. Cumhuriyet Alanı’nda hep beraber kutlayacağız. Milletimizin Milli Mücadelede ülkemizin var olmak için Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün başlattığı mücadelenin yıldönümü. Kutlamalarımız devam edecek. Hafta içerisinde çeşitli etkinliklerimiz olacak. Tiyatro gösterileri, bisiklet turnuvası, sportif etkinliler olacak. Gençliğin içerisinde olduğu her yerde devam edeceğiz’’ dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.