Genç Şarkıcıdan Si̇bel Cana Övgü Dolu Sözler

Spread the love

YILLARDIR SİBEL CAN’IN VOKALİSTLİĞİNİ YAPAN GENÇ ŞARKICI, UMUT KAPLAN ÖNCEKİ GÜN BODRUM YALIKAVAK’TAKİ MİYA BEACH’TE SAHNE ALDI

Genç Şarkıcıdan Si̇bel Cana Övgü Dolu Sözler
Yayınlama: 02.07.2023
A+
A-
Spread the love

Yıllardır Sibel Can’ın vokalistliğini yapan genç şarkıcı Umut Kaplan, önceki gün Bodrum Yalıkavak’taki Miya Beach’te sahne aldı.

Kariyer basamaklarını bir bir çıkan Umut Kaplan, usta sanatçıları aratmayan bir sahne performansı sergiledi. Repertuarında Sibel Can’ın şarkılarına da yer veren Kaplan “Profesyonel müziğe Sibel Hanımla başladım. Her konuda ve her zaman bana çok yardımcı oldu. Genç şarkıcıların gelişimine her zaman dikkat etti ve onları destekledi” diyerek, Sibel Can’a övgü dolu sözlerde bulundu. Kendisini dinlemeye gelen müzikseverlerle birlikte şarkılarını hep bir ağızdan seslendiren Umut Kaplan, muhteşem performansıyla büyük alkış aldı.

Sahnede sürpriz konuklar Cem Belevi ve Samet Tecer

Umut Kaplan’ı dinleyenler arasında şarkıcı Cem Belevi, Samet Tecer ve menajer Ecmel Kayahan da bulunurken, sahneye çıkıp hep birlikte Umut Kaplan’a eşlik ettiler.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.