Geleneksel Uçurtma Şenli̇ği̇ Renkli̇ Görüntülere Sahne Oldu

Spread the love

MANİSA’NIN SARIGÖL İLÇESİNDEKİ HÜSEYİN SERMİN TÜFEKÇİ ANAOKULUNUN GELENEKSEL HALE GETİRMİŞ OLDUĞU UÇURTMA ŞENLİĞİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU.

Geleneksel Uçurtma Şenli̇ği̇ Renkli̇ Görüntülere Sahne Oldu
Yayınlama: 06.06.2024
A+
A-
Spread the love

Manisa’nın Sarıgöl ilçesindeki Hüseyin Sermin Tüfekçi Anaokulunun geleneksel hale getirmiş olduğu Uçurtma Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

Hüseyin Sermin Tüfekçi Anaokulu öğrencilerinin yanı sıra ailelerinin de katıldığı Geleneksel Uçurtma Şenliğinde aileler de piknikte buluştu.

Yüzlerce uçurtmanın uçurulduğu şenlikte renkli sahneler yaşandı. Şenlik sonunda en iyi uçurtma uçuran ve el yapımı uçurtmalara ödüller verildi. Düzenlenen uçurtma şenliğine Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak’ın yanı sıra Hüseyin Sermin Tüfekçi Anaokulu Müdürü Meryem Demir ve öğretmenler de eşlik etti.

Hüseyin -Sermin Anaokulu Müdürü Meryem Demir, “Her yıl okulumuz öğrencileri ve velilerimizin katıldığı uçurtma şenliği artık geleneksel hale geldi. Öğrencilerimiz velilerimizle birlikte uçurtma uçurdu. Renkli sahneler ortaya çıktı. Mutlu oldular.” dedi.

Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, uçurtma şenliğinde yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Minik öğrencilerimizin anne ve babalarıyla birlikte uçurtmalarını uçurmak için gayret ettiler. Etkinlik gerçekten geniş kapsamlı oldu. Uçurtma şenliğinde emeği geçen okul müdürümüz Meryem Demir’i ve diğer öğretmenlerimizi verdikleri emekler için kutluyorum. Ayrıca uçurtma yarışmasına katılan öğrenci velilerimize de teşekkür ederim.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.