Gedi̇z Sağlık Hi̇zmetleri̇ Meslek Yüksekokuluna Yeni̇ Ek Bi̇na Yapılacak

Spread the love

GEDİZ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULUNA YENİ EK BİNA YAPILACAK

Gedi̇z Sağlık Hi̇zmetleri̇ Meslek Yüksekokuluna Yeni̇ Ek Bi̇na Yapılacak
Yayınlama: 05.06.2024
A+
A-
Spread the love

Kütahya’nın Gediz ilçesinde eğitim yatırımları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde gündeme getirdiğimiz ve Gediz Belediyesinin de destek verdiği, Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun bina yetersizliği haberi sonrasında Yüksekokula ek bina için çalışmalara başlandı.

Bu kapsamda Gediz Belediye Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ve Gediz Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı işbirliğiyle, Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na modern bir ek bina yapılacak. İnşaat çalışmalarının başlatılmasıyla birlikte, Gediz’deki eğitim imkanları daha da genişleyecek.

Yeni ek binanın inşaatıyla ilgili açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, “ilçemizdeki eğitim altyapısının güçlendirilmesinin ve öğrencilere daha iyi bir eğitim ortamı sağlanmasını hedefliyoruz. Üniversitemizin 614 aktif öğrencisi bulunmaktadır. Okulumuza yapacağımız bin 500 metrekarelik ek bina inşaatı ile 5 yeni bölüm, 500 öğrencinin katılımı ile Gediz’e katkı sunmasını bekliyoruz. İlçemizde bulunan her iki Meslek Yüksekokulunda toplam aktif öğrenci sayısının iki bin 300’e ulaşmasını hedefliyoruz. Bu kapsamda tüm hayırsever insanlarımızın yapacağımız ek sınıflık inşaatı için desteklerini bekliyoruz”

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.