Geç Kalan Öğrenci̇ler Yürekleri̇ Ağızlara Geti̇rdi̇

Spread the love

LİSE ÖĞRENCİLERİ, ÜNİVERSİTELİ OLMALARINI SAĞLAYACAK VE GELECEKLERİNİ BELİRLEYECEK OLAN YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI’NA (YKS) GİRİYOR. YKS’NİN İLK OTURUM TEMEL YETERLİLİK TESTİ (TYT) İÇİN SINAV MERKEZLERİNİN KAPILARININ KAPANMASIYLA SINAV BAŞLADI. ANCAK SINAVA SON DAKİKADA YETİŞMEYE ÇALIŞANLAR, YİNE AİLELERİN YÜREKLERİNİ AĞIZLARA GETİRDİ

Geç Kalan Öğrenci̇ler Yürekleri̇ Ağızlara Geti̇rdi̇
Yayınlama: 08.06.2024
A+
A-
Spread the love

Lise öğrencileri, üniversiteli olmalarını sağlayacak ve geleceklerini belirleyecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ilk oturumuna girdi. Sınava son dakikada yetişmeye çalışan öğrenciler, yine ailelerin yüreklerini ağızlara getirdi.

Düzce’de sınava girecek olan üniversite öğrencisi adayları sabahın erken saatlerinde aileleri ile sınav merkezlerinin önüne akın etti. Saat 10.15’te başlayan oturum TYT için üniversite adayları ter dökmeye başladı. Sınava giren adayların aileleri ise okulların dışında adaylar için dualar etti. Bazı öğrenci velileri sınavların yapılacağı okulların önünde okulu bekleyen özel güvenlikçilerle uygulamalar sebebi ile küçük çaplı tartışma yaşadı.

Sınav klasiği yine şaşmadı

Sınavın yapılacağı merkezlere son dakikada gelen öğrenciler kapıda bekleyen hem kendi hem de başka öğrencilerin velilerinin de yüreklerini ağzına getirdi. Geç kalan öğrencileri hızlı olmaları konusunda uyaran veliler, öğrencilerin koşması içinde tempo tuttu. Saatler 10.00 gösterirken sınav salonlarına girişler durduruldu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.