Gaziantep’te dolu yağışının beyaza bürüdüğü yolda zincirleme kaza

Spread the love

GAZİANTEP-NİZİP KARAYOLUNDA ÖĞLE SAATLERİNDEN SONRA ETKİLİ OLAN DOLU YAĞIŞI BİR ANDA YOLLARI BEYAZA BÜRÜDÜ. YAĞIŞ SONRASI KAYGANLAŞAN YOLDA 7 ARACIN KARIŞTIĞI ZİNCİRLEME KAZA MEYDANA GELİRKEN ARAÇLARDA MADDİ HASAR OLUŞTU.

Gaziantep’te dolu yağışının beyaza bürüdüğü yolda zincirleme kaza
Yayınlama: 13.04.2023
A+
A-
Spread the love

Gaziantep-Nizip karayolunda öğle saatlerinden sonra etkili olan dolu yağışı bir anda yolları beyaza bürüdü. Yağış sonrası kayganlaşan yolda 7 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana gelirken araçlarda maddi hasar oluştu.

Gaziantep-Nizip D-400 karayolunda öğle saatlerinden sonra dolu yağışı etkili oldu. Etkili yağış sonrası yol bir anda beyaza bürünürken kayganlaşan yolda 7 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve karayolları ekipleri sevk edildi.

Kaza nedeniyle bir süre duran yoldaki ulaşım kontrollü şekilde sağlanırken yağış sonrası yolların beyaza büründüğü anlar ve zincirleme kaza sonrası yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.